КОМБО СКАРА С КАРТОФКИ И АРИАНА РАДЛЕР

  • 20.99 лв.


1 бр. ДОМАШНИ СВИНСКИ КЮФТЕНЦА ( смляно свинско месо, бекон, кашкавал и подправки) 5бр/150гр.
1 бр. БИРЕНИ НАДЕНИЧКИ 180гр.
1 бр. СЕЛСКИ КАРТОФКИ 200гр.
1 бр. КАРТОФКИ СОТЕ 200гр.
1 бр. СОС ГОРЧИЦА 50гр.
4 бр. АРИАНА РАДЛЕР С ВКУС ЯГОДА И МЕНТА 330мл 0% алкохол