Muffin Bar част от отбор Фратели

Каним ви в Muffin Bar & Coffee и в Muffin Pizza & Pasta – още две страхотни и любими места във Варна! За наша радост и гордост те са част от семейството на Fratelli!
 

Muffin Bar & Coffee Варна посрещна първите си клиенти на 7 април 2016 г., непосредствено до пазар Чаталджа. Намира се в оживена градска част, в близост до детски градини, банки, офиси на фирми, магазини, училища, автобусни спирки, Медицинския университет – може да отскочите за приятна напитка или нещо за хапване, докато отмятате задачите си за деня.
Заведението разполага със 180 места – 100 вътре и 80 вън. Тук предлагаме голямо разнообразие от напитки – фрешове, много от които са авторски и не се предлагат никъде другаде (ягода, малина, ананас, киви, сезонни – диня, пъпеш...), шейкове, смутита, био напитки с изцяло натурални продукти, коктейли, страхотни топли напитки, които могат да бъдат приготвени с кокосово или бадемово мляко по желание на клиента, йогурти... Постарали сме се да има за всеки вкус по нещо! В Muffin Bar&Coffee акцентираме и на десертите – мелби, гофрети, които са любими на клиентите ни, домашни десерти. Ако пък сте много гладни, може да хапнете тук бургер, сандвич или чабата.
В Muffin Bar & Coffee може да празнувате рождения си ден, да се съберете с приятели, да гледате голяма спортна среща и да викате за любимия си състезател... и просто да се забавлявате – ще имате всички условия за това!
 
Плащане: в брой, с дебитна и кредитна карта
Телефон за резервации: 0892 302 304
Работно време: 7:00 – 0:00 часа
Адрес: бул. Чаталджа 14б

 
 
 
Италиански ресторант Muffin Pizza & Pasta Варна отвори врати на 29 май 2019 г. Намира се в кв. Чайка, на тихо и спокойно място. Заведението разполага с 50 места вътре и още 50 места вън и е изключително уютно и приятно!
Ресторантът е подходящ за семейни обяди и вечери с децата, тъй като предлага красива зелена градина и детски кът с играчки в близост.
А що се отнася до храната, тук и само тук във Варна може да се насладите на класическа италианска пица! Италианско брашно, леко тесто с квас, класически италиански сос, италиански продукти, любов към храната на Италия – това са всички съставки на изключително вкусната и лека италианска пица в Muffin Pizza & Pasta!
В ресторанта предлагаме също и бургери с телешко и пилешко месо, свежи салатки, домашно приготвени лингуини по класически италиански рецепти, изкушаващи десерти.
В Muffin Pizza & Pasta може да организирате парти, детски рожден ден, среща с приятели. Очакваме ви!
 
Плащане: в брой, с дебитна и кредитна карта
Телефон за резервации: 052 783 188
Работно време: 8:00 – 23:00 часа
Адрес: кв. Чайка, бл. 27

 
 
Всичко актуално в Muffin Bar & Coffee и в Muffin Pizza & Pasta може да научавате от facebook страницата на двете заведения.