Уведомяваме Ви, че временно не извършваме доставка до с. Орешак, с. Куманово и с. Осеново. Може да има забавяне на доставка за кв. Траката, м-ст Телевизионна кула, Добрева Чешма и село Кичево, поради ремонтните дейности извършвани около кв. Виница. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Често задавани въпроси

Ако сте забравили паролата си, няма проблем! Просто кликнете върху „Lost password“ връзка към страницата за Вашия профил.

  Поръчките се приемат моментално, при обработването им, ще получите обратен имейл! Ако имаме въпроси към Вас, ще Ви се обадим на посочения от Вас телефон, за да направим уточнения към поръчката и/или адреса Ви.

  Може да заплатите Вашата поръчка в брой, с кредитна или дебитна карта или с онлайн плащане. Единствено трябва да уточните това при пускането на Вашата поръчка. Вижте детайлна информация за методите на плащане при онлайн поръчка от сайта на ресторанти Fratelli.

  Ако желаете да бъдете част от нашия сплотен екип и имате желание за развитие, ще се радваме да разгледаме Вашата актуална автобиография! Моля, изпратете ни я имейл manager@fratelli.bg или ни потърсете на посочените телефони.