За нас

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Верига ресторанти Fratelli обединява хора, влюбени в качествената и вкусна храна. Рецептите ни са базирани на италианската и средиземноморската кухня, като много от тях са съобразени с предпочитанията и вкусовете на нашите клиенти.

Нека Ви разкажем повече за Fratelli.

 

Fratelli – Виница е първото заведение от веригата. То е открито през 2010 г. в центъра на спокойния квартал Виница. Разполага с над 150 места (вътре и вън), уютна лятна градина, обградена с дъхави цветя, прикриващи от любопитни погледи, паркинг, wi-fi.

Fratelli – Чайка посрещна първите си клиенти през 2013 г. Ресторантът е разположен в един от най-тихите квартали на града – Чайка. Предлага 140 места (вътре и вън), лятна градина, детска площадка към заведението, достъпни паркоместа, wi-fi.

Fratelli -Фиш отвори врати през месец май 2016 г. Ресторантът се намира точно до първия – в блок 34 на квартал „Чайка“.
В него клиентите ще срещнат абсолютно същите продукти от останалите заведения, плюс рибното меню. Външната част на ресторанта се състои от голяма градина, в която има 7 шатри, като общият брой на местата е 90. Около тях има детска площадка и прекрасна озеленена част. Още 60 седящи места са разположени във вътрешната част във Fratelli Fish,  достъпни паркоместа, wi-fi.

 

В трите ресторанта предоставяме възможност за плащане по удобен за клиентите начин: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica

 

Стараем се да предлагаме неповторим вкус, разпознаваема обстановка и приятни изживявания на нашите клиенти. Не правим компромис с отличното обслужване, вниманието към детайлите и вкуса на ястията!

 

В ресторанти Fratelli може да закусите, обядвате или вечеряте, да организирате фирмено парти, детски рожден ден, юбилей, романтична вечеря. Направете резервация си сега.

Насладете се на любимите си салати, пици, специалитети, паста, морски дарове и у дома или в офиса – с бърза онлайн поръчка от нашия сайт.

 

* Fratelli е член на „Сдружение на заведенията в България“.

                                                                                                                           

                                                                                                                                    Fratelli… вкус, който ти харесва!

Изглед към ресторанта
Изключителен апетит с ресторанти - Фратели