Още е лято в летните градини на Fratelli

Лятото все още продължава и, поне ние, му се радваме!

Радват му се и всички гости на ресторанти Fratelli, които хапват в летните градини на заведенията ни – защото в тях е свежо, прохладно и спокойно. Може да се видите с приятели, да хапнете с колеги или да съберете семейството на свеж въздух и в приятна обстановка. Да не забравяме и вкусотиите, на които можете да се насладите тук!

Заповядайте в прохладата на прекрасните зелени градини на Fratelli Чайка и Fratelli Fish! Дъхавата зеленина носи свежест във въздуха, но и онзи уют, от който се нуждаете в градското ежедневие. Благодарение на атрактивната външна детска площадка в близост до няколко от масите на пицария Fratelli Чайка, ще можете спокойно да дойдете с децата си и да сте спокойни, че няма да им е скучно!

Лятната градина на ресторант Fratelli Виница е потопена в красиви цветя и зеленина, които откъсват гостите от погледите на минувачите. Масите се така разположени, че да ви е спокойно и тихо.

Прохладната външна градина на Fratelli Сливница също ще ви очарова. Тук е уютно и слънчево, масите са подходящи както за малки, така и за големи компании. Елате да закусите, обядвате или вечеряте тук – обещаваме, че по всяко време на деня ще ви е приятно и удобно!

Не се колебайте да се възползвате от предимствата на летните градини на ресторанти Fratelli, когато температурите навън са подходящи за хапване на чист въздух. Поръчайте си най-традиционната италианска пица или паста във Варна, най-вкусно приготвените рибни ястия, най-свежите салати и най-оригиналните ястия и предястия. Опитайте предложенията ни за закуска – всеки ден от 8 до 11 часа, както и разнообразното ни обедно меню в делничните дни.